Конкурс міні-грантів «Лідери освітніх інновацій»

14.05.2019

З метою пошуку нових лідерів освіти Маріуполя, сприяння розвитку їх активності та ініціативності Фонд розвитку Маріуполя  спільно з Маріупольською міською радою реалізує Конкурс міні-грантів «Лідери освітніх інновацій». На підтримку 15 ініціатив від освітян   Маріуполя за фінансової підтримки Групи Метінвест буде інвестовано 450 тисяч гривень.  

 

Кошти підуть на  підтримку ініціатив в напрямку впровадження інноваційних форм навчання, сприяння розвитку інклюзивного навчання, підтримку ініціатив у сфері пропаганди здорового способу життя та популяризації занять спортом, залучення до процесів навчання батьків (педагогіка партнерства), соціалізацію учнів, розвиток їх комунікативних навичок, підтримку ініціатив, спрямованих на розвиток STEAM-освіти (природничі науки, технологія, інженерне мистецтво, творчість, математика).

 

Проекти можуть бути надані по одному з перерахованих напрямків, однак даний перелік не обмежує сфер діяльності освітян та відповідно напрямків, за якими можуть бути розроблені і реалізовані проекти.

 

Учасниками конкурсу можуть бути ініціативні представники закладів загальної середньої освіти м. Маріуполь (вчителі, директори, заступники директорів шкіл) та комунальні установи, що виконують методичні функції для шкіл.

Для отримання фінансування учасникам необхідно представити власний внесок в розмірі не менше 10% від запитуваної суми. Власний внесок може бути представлений нефінансовими ресурсами або внеском з інших джерел, в т.ч. і ресурсами партнерів міні-проекту.

 

В межах Конкурсу міні-грантів не фінансується придбання, ремонт техніки для власного / поточного використання учасниками проекту.

 

Для участі в Конкурсі необхідно подати:

· Заявку встановленої форми;

· Бюджет проекту встановленої форми;

· Лист підтримки від директора навчального закладу, який засвідчує намір впроваджувати ініціативу після завершення проекту та прийняти на баланс придбані / створені в результаті його реалізації товарно-матеріальні цінності.

 

Заявки заповнюються українською мовою та подаються в електронному вигляді, в форматі Microsoft Word, а також у відсканованому вигляді (PDF-файл) з підписами керівника проекту та керівника навчального закладу на електронну пошту education.centre@frm.com.ua   з усіма додатками до проектної Заявки.

 

Заявки приймаються до 23:59 9 червня 2019 року.

 

Контактні телефони: (067) 544 42 41, (068) 156 52 01

 

Положення про Конкурс міні-проектів для освітян Заявка на участь у Конкурсі Форма бюджету

Последние новости