Запрошуємо підрядників до участі у конкурсі на виконання послуг з поточного ремонту

23.10.2019

ГО «Фонд розвитку Маріуполя» та Програма розвитку ООН «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції на виконання робіт у межах проєкту «Поліція, дружня до дітей».

 

Перелік робіт: виконання послуг з поточного ремонту 10 приміщень відділень Головного управління Національної поліції в Донецькій області (м. Маріуполь та смт Мангуш).

 

Детальний опис товарів/послуг, що оголошуються ви можете завантажити за посиланням https://bitly.su/50utw .

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, які повинні:

- мати чинну ліцензію на виконання ремонтно-будівельних робіт, термін дії якої повинен бути не менше від терміну виконання ремонтно-будівельних робіт за договором;

- протягом не менш ніж двох попередніх років мати досвід здійснення (як генпідрядник) ремонту/будівництва принаймні одного об’єкта Національної поліції або інших режимних об’єктів подібного характеру та рівня складності;

- мати фінансові ресурси, необхідні для успішного виконання робіт, наявність яких має підтверджуватися довідками від банків, кредитних або інших установ;

- мають щонайменше три рекомендаційних листів від замовників проведення ремонтних робіт / будівництва;

- мати можливість здійснити доставку будівельних матеріалів та відповідного обладнання у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт).

-  

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за запитом на електронну пошту education.centre@frm.com.ua або за адресою: м. Маріуполь, провулок Нахімова, 6. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному конверті доставлені за адресою: м. Маріуполь, провулок Нахімова, 6, до 17.30 годин 06 листопада 2019 року. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

 

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном: +38 (068) 156 52 01.

Последние новости