Запрошення до участі у Конкурсі

11.09.2017

1.   Громадська організація «Фонд розвитку Маріуполя» та Програма розвитку ООН (Проект «Верховенство права та правосуддя на рівні громад у районах України, постраждалих від конфлікту») цією об’явою запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах мікропроекту «Безпека людей і забезпечення життєдіяльності населених пунктів. Освітлення вулиць та ділянки між Сартанською та Калинівською громадою, Донецької обл.»: м. Маріуполь, Донецька область смт Сартана, вул. Набережна, Комарова, демонтажні /монтажні роботи з встановлення опір – 15 шт., монтаж світлодіодних світильників – 61 шт. та лінії СІП – 2 158 п. м.  Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

2.   Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за адресою: м. Маріуполь, пров. Нахімова, 6.  Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 12:00, 23.09.2017 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

3.   Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами:  +38 (067) 772 53 38, +38 (067) 544 42 41.

 

Последние новости