Ви експерт в освіті? Ви нам потрібні! Маріуполь - 8 червня

24.05.2019

8 червня в Маріуполі відбудеться фестиваль освітніх інновацій «Освітній хайп». До Палацу Культури «Молодіжний» приїдуть 11 команд з Донецької області  - півфіналістів проекту Освітнього проекту «Відкривай Україну».

 

Всеукраїнський проект “Відкривай Україну” - це гейміфікована освітня онлайн платформа для підлітків з усіх міст України, що навчає втілювати свої ідеї та задуми і цим змінювати свої школи, міста, Україну.  Наразі це наймасштабніший безкоштовний освітній проект для підлітків. На старті в ньому взяло участь 8 тисяч школярів з 860 малих міст України. У новому сезоні 2018-2019 років участь у проекті взяло понад тисяча шкіл. 

Півфінал є третім етапом проекту на який ми відібрали 200 найкращих команд-учасниць зі всієї України.   Учні 7-11 класів із різних населених пунктів презентуватимуть культурні та соціальні проекти, які вони вже реалізували у своїх громадах, та боротимуться за участь вже цієї осені у Фіналі в місті Києві. 

 

Розуміючи надзвичайну відповідальність, експертність та об’єктивність, яку потребує наш конкурсний відбір, запрошуємо експертів в галузі освіти прийняти участь у “світовому кафе” та панельній дискусії на Фестивалі освітніх інновацій «Освітній хайп».

 

Долучайтесь та реєструйтесь за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf93D_bxJNsbochlXMEORkU2S_P_g14pdN8952D9ICrsYfeAg/viewform

 

В результаті обговорень ми напрацюємо унікальні практичні кейси, рекомендації, аналітичні записки для урядових та неурядових організацій, на основі яких можуть розгортатися окремі програми, проводитися дослідження, готуватися законодавчі ініціативи.

 

Ми чекаємо саме на Вас, адже хочемо, щоб наші учасники рівнялися на найкращих!

Последние новости