Тендер на закупівлю стенду-тренажеру "Стропальник"

03.12.2020

ГО «Фонд розвиткуМаріуполя» в рамках проєкту “Освітній кластер – конкурентний робітник”, якийреалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, цим оголошеннямзапрошують постачальників з доброю репутацією надати запечатані ціновіпропозиції на поставку.

Предмет закупівлі: стенд-тренажер «Стропальник» (абоеквівалент) для вдосконаленняматеріально-технічної бази Маріупольського професійного ліцею автотранспорту(м. Маріуполь).

Детальний опис товарів,а також вимоги згідно Наказу ви можете завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1FnBhjvj1zZZYei1NCWunD2rNwYj234OT?usp=sharing

 

До участі у тендерізапрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстрованіза законодавством України, які повинні:

Ø  протягом неменш ніж двох попередніх років мати досвід здійснення поставки товару;

Ø  мати весьнеобхідний пакет статутних документів, а також документи, якы підтверджуютьякість поставляємого товару;

Ø  матиможливість здійснити доставку товару у вказаний строк за зазначеною адресою таможливість надавати технічну підтримку, зазначену у технічному завданні.

Тендерні пропозиціїповинні бути відправлені:

1. В запечатаному конвертідоставлені «Новою Поштою» або іншою кур’єрською службою (за рахунок відправника) за адресою: м. Маріуполь, провулокНахімова, 6,      ГО «Фонд розвиткуМаріуполя», представник організації Крайній Артем Ігорович                +38 (067) 75 77 345 до 17.30годин до 17 грудня 2020 року;

2. А також в електронному вигляді (відскановані у форматі PDF)на електронну адресу ПРООН:       grants.ua@undp.org      з темою листа:

«Вікритий тендер_Стропальник_RPP/2020/09/258/PPP_назва учасника».

Пропозиції, які наданіпізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендерунерозкритими. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти)днів з дати розкриття.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додатковуінформацію за ел. адресоюa.i.krainiy@frm.com.ua до 15 грудня 2020 року.

Последние новости