Результати конкурсного відбору на посаду Голови Правління Установи «Центр підтримки та розвитку МСБ»

20.01.2020

На конкурсний відбір на посаду подано заяви від 7 (семи) кандидатів. За результатами 1 етапу конкурсу (оцінки ключових компетенцій кандидатів на основі наданих документів) до 2 етапу допущені 6 кандидатів.

 

За результатами комплексної оцінки Комісією за критеріями остаточного відбору (за 100 бальною шкалою) кандидати, що були допущені до 2 етапу отримали: (див. у таблиці нижче).

* Прізвища, ім’я та по батькові кандидатів, що не перемогли в конкурсі, не вказано, на виконання ст. 14 Закону України «Про захист персональних даних».

 

На підставі оцінки та за результатами проведеного інтерв’ю Конкурсною комісією прийнято рішення оголосити переможцем конкурсу Пікула Ольгу Петрівну та рекомендувати Наглядовій Раді Установи «ЦЕНТР ПІДТРИМКИ ТА РОЗВИТКУ МСБ» призначити її на посаду Голови Правління Установи «ЦЕНТР ПІДТРИМКИ ТА РОЗВИТКУ МСБ».

 

Відповідно до Положення про умови конкурсного відбору на посаду Голови Правління Установи «Центр підтримки та розвитку МСБ» протягом 7 (семи) днів з моменту оприлюднення результатів на веб-сайті Установи або веб-сайті засновників кандидати мають змогу надіслати до конкурсної комісії електронний лист з метою оскарження результатів рішення комісії, якщо вони мають вмотивовані сумніви щодо прозорості та ефективності роботи конкурсної комісії.

 

Листи приймаються на адресу електронної пошти: mrplcsdsme@gmail.com

Последние новости