Оголошено тендер на придбання стенда-тренажера "Стропальні роботи"

03.03.2021

ГО «Фонд розвитку Маріуполя» в рамках проєкту “Освітній кластер – конкурентний робітник”, який реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, оголошує відкритий тендер на закупівлю товарів.

Дата оголошення відкритого тендеру: 03.03.2021р.

Термін подання тендерних пропозицій: до 16.03.2021р.

Предмет закупівлі: навчальний стенд-тренажер «Стропальні роботи» (або еквівалент) для вдосконалення матеріально-технічної бази Маріупольського професійного ліцею автотранспорту (м. Маріуполь).

Назва предмета закупівлі: навчальний стенд-тренажер «Стропальні роботи» (або еквівалент) - 1 од.

Детальний опис товарів, типовий договір постачання товару, а також форму комерційної пропозиції ви можете завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1FnBhjvj1zZZYei1NCWunD2rNwYj234OT

Строк поставки товару: протягом 20 днів (не пізніше 20 квітня 2021 року) від дати підписання договору поставки.

У вартість поставки товару повинно бути включені ціна з урахуванням зборів, податків і платежів, в тому числі вартості витрат на транспортування товару до місця призначення: Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Таганрозька, буд. 199.

Вимоги до постачальника товару – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, які повинні:

протягом не менш ніж двох попередніх років мати досвід здійснення поставки товару (послуги пошуку, підбору, імпортування або виготовлення обладнання);

мати весь необхідний пакет статутних документів, а також документи, які підтверджують якість товару, що поставляється;

мати можливість здійснити доставку товару у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надавати технічну, методичну підтримку, зазначену у технічному завданні.

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (приведена у технічному завданні);
  2. Довідка, складена в довільній формі, яка містить короткі відомості про підприємство або фізичну особу-підприємця:
  3. Копія статуту;
  4. Витяг з державного реєстру про реєстрацію (ЄДРПОУ);
  5. Витяг з реєстру платників ПДВ або єдиного податку;
  6. Довідка про банківський рахунок (у форматі IBAN);
  7. Документи, що підтверджують повноваження посадової особи щодо підпису документів (юридична особа – наказ про призначення керівника; фізична особа-підприємець – сканкопія паспорту та ІПН);
  8. Приклад виконання аналогічних контрактів або рекомендаційні листи від замовників.

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора;
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови поставки товару.

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою a.i.krainiy@frm.com.ua до 12 березня 2021 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними протягом 60 днів та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення поставки товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та надіслані учасником організатору тендеру до 16 березня 2021 року:

1. У письмовій формі «Новою Поштою» або іншою кур’єрською доставкою (за рахунок відправника) за адресою: м. Маріуполь, провулок Нахімова, 6, контактна особа Крайній Артем Ігорович +380677577345;

2.А також в електронному вигляді (відскановані у форматі PDF) на електронну адресу ПРООН: grants.ua@undp.org з темою листа: «Вікритий тендер_Навчальний стенд-тренажер «Стропальні роботи»_RPP/2020/09/258/PPP_назва учасника».

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 17:30 години 16 березня 2021 року, розгляду не підлягатимуть.

Проведення тендеру має два основних етапи.

Перший етап – розкриття тендерних пропозицій (ТП), відбувається публічно протягом п’яти днів після завершення строку прийому ТП. На розкриті можуть бути присутні учасники тендеру, представники партнерів.

Проводиться відкриття конвертів, оголошуються ціни, а також перелік наданих документів, вся інформація протоколюється. За необхідності, вимагаються додаткові документи та вказується час їх надання. За наявності зауважень від учасників тендеру вони також вписуються до Протоколу.

Другий етап – оцінювання тендерних пропозицій тендерним комітетом ГО «Фонду розвитку Маріуполя» щодо відповідності основних параметрів ТП вимогам тендеру, а також проводиться за потребою друге засідання членів тендерного комітету щодо розгляду уточнень від учасників та визначення переможця тендеру. 

Надзвичайно важливою є інформація щодо досвіду учасника. У випадку розбіжностей між інформацією в довідці та фактичними даними може прийматися рішення про дискваліфікацію учасника тендеру.

Визначення переможця тендеру, відбудеться тендерним комітетом після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 21 березня 2021р.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Последние новости