Конкурс есе серед десятикласників «Моя майбутня професія: планування і розвиток»

07.02.2020

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури, молоді та спорту України і партнерами з соціальної ініціативи «Освіторія» та благодійним фондом “Благомай” продовжують подачу заявок на п’ятий всеукраїнський конкурс «Моя кар’єра в Україні» для учнів 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів України.

 

Для участі у проєкті, потрібно до 10 лютого 2020 року включно заповнити електронну форму на http://www.careerhub.in.ua/essay. В електронній̆ формі слід зазначити майбутню професію, свого кумира в професії та питання до нього/неї, і обов’язково описати мотивацію, що стане вирішальною для Організаторів під час відбору.

 

Також, найактивніші вчителі та вчительки, яких вкажуть учасники/ці, отримають подарунки від організаторів.

 

Найвмотивованіші автори/ки будуть запрошені на регіональні зустрічі в одному з шести міст України: Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі, Одесі та Маріуполі. На заходах учасники дізнаються більше про те, як втілити їхні кар’єрні плани у життя. А також зустрінуться із провідними керівниками/цями місцевих компаній іобговорять майбутнє банківської сфери та професії.

 

28-29 травня 2020 фіналісти регіональних відборів візьмуть участь у національній події у Києві. Де познайомляться та зможуть провести день зі своїми кумирами!

 

Організатори виберуть 5 найвмотивованіших учасників/ць зі шкіл-партнерів «Освіторія» та благодійного фонду “Благомай” для яких покриють витрати на доїзд, проживання та харчування під час регіональної та всеукраїнської конференцій, для них та однієї супроводжуючої особи.

 

З будь-яких питань щодо участі у Конкурсі звертайтесь до координаторки проекту Мар’яни Дроняк, info@careerhub.in.ua, (044) 292 02 48, +38 093 835 6228

Последние новости